Solinst-Monstername-Overzicht Spectrasens Grondwater monstername hoofdpagina
De 410 slangenpomp is ontworpen voor het verpompen van vloeistoffen. Gebouwd voor gebruik in het veld. Omkeerbaar in flow is deze pomp perfect voor het bemonsteren van oppervlaktewater uit locaties zoals ondiepe putten.
410 Peristalitische pomp
Levelogger
407 Balg pomp - Bladder pumps
De Solinst Integra balg pomp is een betrouwbare, high-performance pomp voor hoge kwaliteit monsters De pomp voldoet zelfs aan de strengste EPA-normen voor VOC monitoring van het grondwater. De balg pomp is zo ontworpen dat het drijfgas nooit in contact komt met het monster. Ontgassen en besmetting van het grondstaal is zo nooit een probleem. Deze pomp kan grondwater oppompen tot een diepte van 150meter onder het statische waterbed.
Dipmeters
408 dubbel klep pomp I 408 Micro dubbel klep pomp - Double Valve pumps
De Solinst Dubbel Klep Pomp (DVP) is een pneumatisch aangedreven pomp die consequent hoge kwaliteit monsters biedt. Terrein getest in duizenden verschillende toepassingen. De pomp levert hogere prestaties dan de Solinst Integra balg pomp en is verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Deze pomp kan grondwater oppompen tot een diepte van 170meter onder het statische waterbed.
Levelogger
425 Discrete interval monstername - samplers
De 425 Discreet Interval Sampler produceert representatieve watermonsters uit gebieden onder drijflagen. Discreet interval sampling is ook ideaal voor het direct verkrijgen van product samples (DNAPL). Daarnaast kan de Discreet Interval Sampler gebruikt worden om open water te profileren, putten te screenen, en open boorgaten teprofileren.
Levelogger
429 Punt bemonstering - Point source bailers
De Solinst 428 en 429 bio punt bemonsteraarts zijn eenvoudige monsternamebuizen met boven en onder een kogelklep. De buis wordt afgezak tot de gewenste diepte en weer opgehaald. Vanwege de dubbelklep afsluitingen wordt een monster van die diepte opgehaald. In RVS en Bio afbreekbaar materiaal.
multilevel
Mobiele gekoelde monstername
De Ori basic cooled monstername sampler. Een mobiele sampler voor de geautomatiseerde tijd-, volume-, event-en stroom-proportionele bemonstering van vloeibare media. De ORI Cool gekenmerkt door een geĆÆntegreerde actieve koelaggregaat. Werking van het koelgas, 12/24VDC of op 230VAC.
multilevel
Stationaire monstername
BASIC solide Compacte stationaire sampler in V2A (1.4301) - behuizing met industriƫle koelunit met 2K verf. Optioneel als een zender behuizing verkrijgbaar (met extra ruimte om extra metrologie modules en aparte deur huisvesten), als V4-A (1.4571) behuizing of kunststof behuizing (PVC / PVDF) met geschuimde verdamper plaat. Zeer modulair op te bouwen volgens wens.
multilevel
Mangat monstername
Deze mobiele mangat monstername toestellen zijn uitermate geschikt voor veldopstellingen. Zeer robuust en uiterst eenvoudig.
multilevel

© Spectrasens B.V. I Tel.:+31-(0)165-713028