Solinst-Peilbuizen-Overzicht Spectrasens Grondwater peilbuizen hoofdpagina
Multi-Level Systemen en Sanering

Solinst Multilevel Grondwater Monitoring Systemen zijn ontworpen om gedetailleerde, nauwkeurige hoge resolutie ondergrond gegevens te verzamelen voor interpretatie en evaluaties. Gebruik van deze systemen resulteert in effectievere en minder dure sanering. Solinst biedt ook een effectieve bio sanering via de emitters, uitgebreid met deze optie voor het opruimen van verontreinigd grondwater.
Drive-Point piëzometers

Solinst Drive-Point piëzometers bieden eenvoudig bronfilters, te putten voor lange of korte-termijn monitoring. Peilbuizen kunnen worden geduwd in geschikte sedimenten, of geïnstalleerd met een boorinstallatie voor nauwkeurige verticale profilering. Drive-Point piëzometers zijn ideaal voor een eerste onderzoek ter plaatse en geotechnische studies, en helpen bij het bepalen van de optimale plaatsing van permanente piëzometers of sanering apparatuur.
De CMT 403 multi-niveau enkel buis peilbuis kan in 3 of 7 kanalen geleverd worden. Uiterst makkelijk te plaatsen. Discrete zones te maken middels een aantal slimme tools. Tot 128m onder maaiveld toe te passen
403-Multilevel-Solinst
403 CMT Multi-Niveau systeem
Levelogger
401 Waterloo Multi-Niveau systeem
401-Waterloo-solinst
De Model 401 Waterloo systemen worden gebruikt om grondwatermonsters, permeabiliteit metingen en stijghoogte metingen uit vele discreet geïsoleerde zones in een enkel boorgat te verkrijgen. Gedetailleerde, driedimensionale grondwater informatie kan worden verkregen tegen een redelijke prijs dankzij de Waterloo Systemen.
Dipmeters
703 Emitters
703-Emitter-Solinst
De Waterloo Emitter is een eenvoudig, prijsgunstig toestel dat ontworpen is voor de gecontroleerde en uniforme afgifte van zuurstof of andere bio bevorderende gassen. Deze emitter ondersteunt en bevordert de groei van micro-organismen die nodig zijn voor in-situ bio bevordering en afbraak van verontreinigde grondwater.
Levelogger
601 Peilbuispunt - Fliterpunt
Peilbuis filterstukken ontworpen als gefilterde inlaatpunt bij plaatsing in een geboord grondgat. De spitse PVC tip maakt het ideaal om de filter in los zand te duwen bv. aan de voet van een boorgat, een stroom of in losse residubekkens of sedimenten.
601-PVC-Filterpunt
Levelogger
615 RVS peilbuispunt - Filterpunt
615-RVS-Filterpunt
Model 615 peilbuis filterpunten bieden een goedkope oplossing voor het monitoren van ondiepe grondwaterstanden en bodemlucht. Solinst peilbuis filterpunten kunnen worden gebruikt voor de korte termijn, maar worden vaker geïnstalleerd als permanente punten.
multilevel
660 - Peilpunt profilers
660-Filterpunt-Profiler
De 660 Drive-peibuis filterpunt is ontworpen als een "voorlopige site studie tool". Verzamelen van meerdere grondwatersamples in 1 station / boor locatie, op discrete zones. De Profiler en de bijgevoegde staaf kan op zijn plaats worden geduwd, geslagen of getrild. De Profiler is van roestvrij staal met een diameter van 45 mm .
464 controller
800 - Packers
800 Packers
Deze eenvoudige, goedkope verpakkers blazen op met een handpomp en zijn verkrijgbaar in 46 mm en 94 mm diameter. Vooral voor kortdurend gebruik in 50 mm en 100 mm peilbuizen, ze kunnen ook gebruikt worden in een soepele boorgaten en putten met 48 - 127 mm.
464 controller

© Spectrasens B.V. I Tel.:+31-(0)165-713028