Solinst-Meters-Overzicht Spectrasens Grondwatemeters
Grondwater Water Level & Interfaces Meters

Solinst waterniveau meters zijn voorzien van duurzame, laser gemarkeerde kabel (1mm) en tapes, handig en makkelijk te gebruiken. De haspels zijn va de hoogste kwaliteit en de units kunnen altijd volledig hersteld worden mocht er iets mis gaan in het veld. Solinst de uitvinder van de eerste commerciƫle waterniveaumeter legt de lat hoger dan alle andere waterniveaumeter fabrikanten. De dip meters zijn ideaal voor gebruik in veeleisende omgevingen, uitstekend voor bron boorders en milieu-veldstudies voor het bepalen van de diepte van het statische waterpeil, olie / water-grensvlak, profilering, geleidbaarheid, en voor het meten van de totale bron diepte. Solinst fabrikant van een uitgebreide range olie / water-grensvlak meters, niveau / temperatuur / geleidbaarheid dip meters.
Het model 101 waterniveaumeter zorgt voor een nauwkeurige meting van het waterpeil in peilbuizen, standpijpen, tanks en putten. Het is de meest accurate en betrouwbare waterniveau-indicator in de Solinst Range. De 101 serie is zeer eenvoudig te bedienen en aan elke millimeter af te lezen. Extreem duurzame PFDF tape
101 Serie Waterstandmeters - Plat lint meters
Levelogger
102 Serie Waterstandmeters - Coaxiaal meters
De 102 serie meters van Solinst zijn waterniveaumeters opgebouwd uit een RVS of koper probe en een coaxiale kabel met mm aanduiding. De kabel is duidelijke gemarkeerd en af te lezen. Ideaal wanneer er niet veel ruimte is in de peilbuis en er langs andere tools heen gemanoeuvreerd moet worden.
Dipmeters
122 Serie Interface meters - Drijflaag I Zaklaag meters
De 122 en 122M interfacemeters van Solinst zijn nu ATEX gecertificeerd. De lasergemarkeerde PFDF tape en de interface sonde zijn de bouwstenen voor deze handzame meter om drijlagen of zaklagen te kunnen meten.
Levelogger
107 Serie TLC meters - Temperatuur Diepte Geleidbaarheid meters
De 107 TLC Meter van Solinst is de ideale meter voor het profileren van de geleidbaarheid in open water en putten, voor verzilting, zoutgehalte onderzoeken en vervuiling. De TLC meter heeft een "intelligente geleidbaarheid" sensor met platina elektroden. Een duidelijk display geeft de gementen waarden weer.
Levelogger
103 Serie Hanglijn meters - Support meters
De Solinst 103 Tag Line maakt gebruik van een gewicht aan een laser gemarkeerd kabel. Ideaal voor gebruik tijdens de installatie van peilbuizen. De Tag Line biedt ook een geschikte methode voor het meten van de diepte naar de bodem van een put, of de diepte naar de top van een opvulling zand of bentoniet laag. Ondersteuning voor grondwaterpompen etc.
multilevel
101b Serie Waterstandmeters - Plat lint meters
Het model 101b waterniveaumeter zorgt voor een cm meting van het waterpeil in peilbuizen, standpijpen, tanks en putten. Het is de basic maar betrouwbare waterniveau-indicator in de Solinst Range. De 101b serie is zeer eenvoudig te bedienen en aan elke cm. en meter af te lezen.
Levelogger
 

© Spectrasens B.V. I Tel.:+31-(0)165-713028