Solinst-Loggers-Overzicht Spectrasens Grondwaterloggers
De Edge waterniveauloggers van Solinst zijn absolute waterdruk temperatuur loggers.
Extra beschermende Titaan PVD coating tegen corrosie.
Edge logger
Water / temperatuur loggers Edge serie
Levelogger
Water / temperatuur loggers jr. Edge serie
De jr. Edge waterniveauloggers van Solinst zijn absolute waterdruk temperatuur loggers. Deze  waterstandloggers zijn leverbaar in 5 meter en 10 meter kalibratiediepte en zijn opgebouwd in een RVS behuizing. Een zeer kwalitatieve logger tegen uiterst gunstige prijsstellingen.
Water / temperatuur / geleidendheid LTC loggers
Deze logger meet waterdruk, temperatuur, geleidbaarheid in 1 RVS behuizing.
Barologgers
De Ege barologger van Solinst is geoptimaliseerd om luchtdruk te meten. De logger zorgt voor de hoogst nauwkeurige compensatie voor de Edge of junior waterniveau loggers. Deze logger wordt boven in de peilbuis gehangen in eenradius van 30km van de te compenserenwaterstandloggers. Compensatie is uiterst eenvoudig uit te voeren via de Levelogger software.
Regenloggers
De regenlogger logt het aantal tips en kan met dezelfde software dataverwerking werken als de waterstandloggers.1 Software voor al uw meetdata!
Logger communicatie
Software
PC Software, tablet software, smartphone software, Solinst biedt een ruime mogelijkheid om met de grondwaterstand loggers te communiceren.
Accessoires / ophanging / peilbuisdoppen
Peilbuisdoppen, ophangkapels, kevlar hanglijn, biofouling protectors. Alles om de loggers optimaal op te hangen of te beschermen met de geewenste Solinst kwaliteitseisen.
Dipmeters
Levelogger Junior Edge
Levelogger
Barologger
Levelogger
Regen logger
multilevel
multilevel
multilevel
Wellcaps
LTC  Edge logger

Aquavent loggers
Aquavent logger
De Aquavent logger van Solinst is de relatieve waterdruk loggers die niet gecompenseerd hoeft te worden met barometrische druk compensatie. eenvoudiger kan het niet worden. Directe data op bv op uw mobiel.
multilevel
© Spectrasens B.V. I Tel.:+31-(0)165-713028