Solinst-Loggers-Accessoires Logger-Communicatie
Oppervlaktewater monitoring
Algenaanslag bescherming
Haven en getijdenbewaking
Monitoring in oceanen, meren, rivieren
Art. Code: 110659
Materiaal: Delrin, koper
TOEPASSINGEN / Eigenschappen
Bio Fouling scherm by Solinst
Wanneer een Levelogger wordt ingezet bij langdurig monitoring in kustgebieden en zoutwatermilieu, is er het risico van biofouling. Biofouling kan bij de druksensor de betrouwbaarheid van de metingen aantasten.
Leveloggers kunnen worden gereinigd door ze voor een korte tijd in een zeer zwak zuur oplossing te dompelen maar dit kan tijdrovend zijn, stijgende onderhoudskosten en uitstapjes naar het veld.
De Model 3001 Biofoul schermen voor de Levelogger is een betaalbare optie om de onderhoudsintervaltijd aan een Levelogger Edge, Levelogger Junior Edge of LTC Levelogger Junior nodig verlengen.  De natuurlijke aangroei werende eigenschappen van koper en het scherm voorkomt ongewenste ophoping van micro-organismen, planten, algen, of organismen zoals zeepokken en mossels. Het Biofoul scherm verbetert de prestaties van alle Leveloggers op lange termijn, en garandeert betrouwbare geleidbaarheid en drukmetingen.
Peilbuisdoppen by Solinst
TOEPASSINGEN / Eigenschappen
Ophanging van grondwaterinstrumentatie
2 poorten voor ophanging en samplepoort
50mm en 100m uitvoeringen
Afluitbaar met slot
Art. Code: 110099 (50mm versie)
110235 (100mm versie)
Materiaal: Delrin, RVS
Geheel vernieuwde peilbuisdoppen voor zowel 50mm als 100mm peilbuizen. De kappen zijn geventileerd voor barometrische luchtdrukaanpassing in de peilbuis. De doppen zijn stevig en universeel ontworpen om te gebruiken voor logger met direct uitleeskabel ophanging, RVS kabel ophanging, Kevlar ophanging maar ook voor andere tools zoals dubbel klep pompen, balg pompen, punt bemonstering en meer. Een afdekdop is een onderdeel van de set en ka nmet een simpele bajonet vergrendeling de peilbuiskap afsluiten. Indien gewenst is alle af te sluiten met een slot of vergrendelpen.

Levelogger
Levelogger
 
© Spectrasens B.V. I Tel.:+31-(0)165-713028
Back
Next
Biofoul-screen
Biofoul-screen
Biofoul-screen
Back
Next