Ori-Monstername-Overzicht Spectrasens monstername hoofdpagina
De 410 slangenpomp is ontworpen voor het verpompen van vloeistoffen. Gebouwd voor gebruik in het veld. Omkeerbaar in flow is deze pomp perfect voor het bemonsteren van oppervlaktewater uit locaties zoals ondiepe putten.
410 pomp
410 Peristalitische pomp
Levelogger
Mobiele gekoelde monstername
Basic mobile
De Ori basic cooled monstername sampler. Een mobiele sampler voor de geautomatiseerde tijd-, volume-, event-en stroom-proportionele bemonstering van vloeibare media. De ORI Cool gekenmerkt door een geïntegreerde actieve koelaggregaat. Werking van het koelgas, 12/24VDC of op 230VAC.
multilevel
Stationaire monstername
Basic Cooled
BASIC solide Compacte stationaire sampler in V2A (1.4301) - behuizing met industriële koelunit met 2K verf. Optioneel als een zender behuizing verkrijgbaar (met extra ruimte om extra metrologie modules en aparte deur huisvesten), als V4-A (1.4571) behuizing of kunststof behuizing (PVC / PVDF) met geschuimde verdamper plaat. Zeer modulair op te bouwen volgens wens.
multilevel
Mangat monstername
Mobiele sampler
Deze mobiele mangat monstername toestellen zijn uitermate geschikt voor veldopstellingen. Zeer robuust en uiterst eenvoudig.
multilevel
Mangat monstername
Mobiele sampler
multilevel
Deze mobiele mangat monstername toestellen zijn uitermate geschikt voor veldopstellingen. Zeer robuust en uiterst eenvoudig. Geschikt voor EX zone's!
Stationaire EZ-zone monstername
Basic Cooled
BASIC solide EX Compacte stationaire sampler in V2A (1.4301) - behuizing met industriële koelunit met 2K verf. Optioneel als een zender behuizing verkrijgbaar (met extra ruimte om extra metrologie modules en aparte deur huisvesten), als V4-A (1.4571) behuizing of kunststof behuizing (PVC / PVDF) met geschuimde verdamper plaat. Zeer modulair op te bouwen volgens wens.
multilevel
 

© Spectrasens B.V. I Tel.:+31-(0)165-713028