Spectrasens-Nieuws Spectrasens Nieuws
Nieuws
LTC Edge Logger Solinst
Saturday, February 04, 2017
Solinst komt met een uiterst resitieve LTC logger. Waterdruk temperatuur en EGV tot een diepte van 200m.
iLink pH / O2 / CO2 meter
Monday, November 21, 2016
Ori introduceert de iLink pH en opgeloste zuurstof meter. Meet eenvoudig op uw telefoon, laptop, PC, tablet de pH temperatuur van uw medium. Maak in een handomdraai een O2 meter door simpelweg een O2 sensor aan de iLink te koppelen.
Geschikt voor ISM sensoren van Mettler toledo.

LevelSender
Monday, November 21, 2016
Solinst lanceert de LevelSender. Een uiterst compact modem om bestaande Levelogger netwerken uit te breiden met telemetrie. Geschikt voor alle Solinst loggers. Stuur eenvoudig de meetgegevens naar uw kantoor PC of rechtstreeks per SMS naar uw mobiel op tablet. Uiterst lage opstartkosten en geen hosing van webportalen nodig!
MLOG
Saturday, September 05, 2015
Ori introduceert de MLOG. Het Zwitserse zakmes onder de multi-paramter sensoren. Geschikt voor veldwerk als ook stationair voor ATEX en gewone zones. Ingebouwd display en uitgangen voor het sturen, schakelen van systemen.
101B watermeter
Wednesday, July 22, 2015
Solinst komt met een basic waterniveaumeter met een markering per cm en meter. De beschikbare tapelengten zijn 30meter, 60 meter en 100 meter. Dankzij de warmte gebrande markeringen zijn deze niet uit te wissen en blijft de meter geschikt voor langdurig gebruik.
No-purge grondwater monstername
Tuesday, January 13, 2015
Met de 425 discrete interval sampler is het nu mogelijk om vanuit een specifieke diepte een hoog kwaliteit grondwaterstaal te nemen zonder de noodzaak van spoelen. De 425 discrete interval sampler wordt doormiddel van een handpomp/luchtdruk  afgesloten en afgezonken tot de gewenste diepte. Een tag-line versie 103 is hier het ideale instrument voor. Op de gewenste diepte wordt de druk van de interval sampler gehaald en loopt deze vol met grondwater op die diepte. De sampler wordt terug op druk gebracht met de handpomp waardoor deze zich weer sluit. Een discreet grondwatersample kan nu naar het oppervlak worden gebracht.

Klimaatkasten
Thursday, January 08, 2015
Het bewaren van producten of conditioneren van producten kan het best in klimaatkasten. De producten worden zo onder een specifieke temperatuur en vochtigheid bewaard. Dankzij een 2de glazen deur die de producten afschermd van de buitenlucht kan de solide deur geopend worden en de producten bekenen worden zonder dat de geconditioneerde omgeving verstoord wordt. Mocht de kast toch geopend moete nworden dan zorgt een uiterst snelle regeleeinheid ervoor dat de gewenst conditie zo snel mogelijk terug bereikt wordt. De kast is uiterst eenvoudig in gebruik en makkelijk te programmeren met via het aanraak gevoelig kleuren LCD scherm.
Flowcup kalibratie olie voor uw juiste viscositeit
Monday, January 05, 2015
Flowcup Calibratie olie nodig? Vraag ons assortiment aan. Compleet voor alle typen flowcups in 500ml. verpakking. Deze olie heeft certificaten naar zowel ISO 17025 / ISO Guide 34. En is gevalideerd bij zowel 20 als 25 graden C door UKAS. Gestest conform ASTM D 2162 en Densiteit in g/mL in overeenkomst met ASTM D 1480. Kinematische (cSt), Dynamische Viscositeit (mPa•s) & Densiteit (g/mL) voor alle temperaturen.
O2/Temperatuur senorlijn in titaan
Monday, November 24, 2014
Ponsel Mesure van de Aqualabogroup heeft een nieuwe sensorreeks op de markt gebracht voor het meten van zuurstof en temperatuur op basis van optische meettechniek. Eerder had Ponsel Mesure deze sensor in RVS uitvoering geintroduceerd met name naar zoetwater en oppervlakte toepassingen toe. Steeds vaker werden de sensoren ingezet bij grote viskweek projecten in zoutwatermilieu's. De wens naar een titaan body voor deze succesvole senosr was geboren. Per direct is deze nu leverbaar in 3, 7, 15 meter kabellengte of als klant specifieke kabellengte. Zowel met fisher aansluiting als open draageinde.
407 Balg pomp Video animatie
Monday, October 13, 2014
Solinst geeft antwoord. Vele relaties vroegen toelichting over de juiste werking van een 407 balg pomp. Om aa ndeze vraag zo goed mogelijk antwoord te geven heeft Solinst nu een video animatie ter beschikkinggesteld op het Solinst You tube kanaal. Op de pagina binnen deze site linken wij rechtstreeks naar deze film zodat u niet zelf moet gaan zoeken.
122 meter Solinst in 360graden view te zien
Monday, September 08, 2014
Solinst heeft een nieuwe annimatie manier van haar producten op de site geactiveerd.
Vanaf nu zijn een aantal producten in 360 graden annimatie te bezien. In deze release is de 122 interface meter te bekijken. Via deze weg hoopt Solisnt u een nog beter indruk te geven van de producten en de productkwaliteit van de drijflaag en zaklaag meters. De link is te benadere nvia de titel van dit nieuwsbericht.

PhotoPod meet 50 parameters
Thursday, September 04, 2014
Aqualabo group introduceert de Photopod voor Odeon. Uitbreiding die tot 50 extra paramters kan meten voor de Odeon handmeters. De Odeon zelf is een uitgebreide multi parameter veldmeter handheld lab meter met logger. Opgeloste zuurstof, troebelheid, pH Redox, Temperatuur Inductieve en capacitieve geleidbaarheidsensoren kunnen ook aan de meter worden aangesloten.
Evo serie viscositeit
Wednesday, September 03, 2014
Fungilab zet nieuwe standaard in rotatie viscositeitmeting. FSP drive en standaard Wifi interface in combinatie met een full color TFT scherm en Full touch toetsenbord zodat het scherm nooit onder product komt te zitten. Per direct leverbaar en nu 1 week op proef te testen. U kunt dit aanvragen door ons gewoon een mail te sturen met de melding dat u een viscositeitsmeter wenst te testen. Wij sturen u een standaard formulier toe wat u invult en enkele dagen later heeft u de viscositeitsmeter op proef. Koopt u het toestel dan kunt u het laten staan en sturen we een factuur. Besluit u niet te kopen dan stuurt u het toestel retour.


Bluetooth uitlezing
Wednesday, August 13, 2014
Solinst introduceert bluetooth uitlezing voor de levelogger familie. Per direct leverbaar via de Leveloader app en interface.U kunt de app gewoon downloaden in de App store van Apple. Deze app is gratis. U koopt bij ons de bluetooth logger interface en u kunt nu draadloos verbiding maken met de loggers gebruikmakend van uw IPAD of Iphone of IPOD Touch.


Inductieve geleidbaarheid RS485 sensor
Thursday, July 03, 2014
Aqualabo introduceert de nieuwste RS485 waterkwaliteit sensor type CTZN. Een inductieve geleidbaarheid temperatuur sensor met RS485 interface en open protocol voor direct integratie in uw meetnet, PLC sturing, eigen loggers. Deze sensor wordt toegevoegd aan de uitgebreide range aan bestaande sensoren met RS485 en SDI12 interface. Dankzij het open protocol en de gunstige prijsstelling worden deze sensoren veelvuldig toegepast in meetnetten waarbij de data over een bestaande infrastructuur moet lopen. De induciteve cel biedt een oplossing voor sterk vervuilde waterstromen.© Spectrasens B.V. I Tel.:+31-(0)165-713028
Back
Next