Over Spectrasens                    


Spectrasens is een multidisciplinair instrumentatie bedrijf, opgericht in 2011.
Wij verstrekken specialistische expertise om technologische uitdagingen van onze relaties mee op te lossen. Onze relaties bevinden zich over een groot bereik van verschillende industrieƫn. Wij richten ons specifiek op het werk in het water en vloeistoffen en willen zo mede milieu-en industriƫle sector vraagstukken aanpakken.

Bij Spectrasens, erkennen we dat onze relaties opereren in een steeds globaler wordende markt waar de concurrentie, technologie, expertise, customer service en kosteneffectiviteit zeer belangrijkste indicatoren zijn waarop beslissingen worden genomen voor een succesvolle business development. Spectrasens voldoet aan al deze eisen door middel van een hoge kwaliteit service tegen gebudgetteerde kosten. Onze ervaring wordt gecombineerd met de nieuwste beschikbare technologie, uitgebreide training en ervaring om absolute klanttevredenheid te garanderen. Onze relaties zijn zeer tevreden over de diensten die wij leveren. Dit is te danken aan unieke instrumentatie en ervaring voor moeilijke toepassingen in combinatie met de constante zorg die wij hiervoor bieden.

Werkgebieden                         Water en Afvalwater
Milieu
Chemie en petrochemie
Olie en gas
Bouw Industrie
Voeding en drank
Farmacie (bio)
Cosmetica
Proces engineering
Geo Engineering

Onze filosofie                        Onze mensen zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat elke klant goed wordt geholpen. Onze goed opgeleide monteurs zijn breed erkend voor hun innovatie, responsiviteit en flexibiliteit. Ons doel is om samen te werken met onze klanten, het aanbrengen van een fusie van innovatieve ideeën en bewezen technologie om praktische en efficiënte oplossingen van de hoogste kwaliteit te bereiken.
Wij leveren aantrekkelijke voorstellen en demonstreren onze oplossingen. We begrijpen onze klanten en hebben expertise in hun industrieën.

Voordelen voor onze klanten

Door te focussen op deze waarden is Spectrasens succesvol in het verlenen van diensten, oplossingen en technologie in de water-, milieu-en procesindustrie.


Contact gegevens                 
Dorpsstraat 118 4711 EL St. Willebrord NL
Tel. +31-(0)165-713028

BTW nr.: NL851620358B01
KvK: 55236944 Zuidwest NL


Vragen of suggesties           U kunt altijd contact met ons opnemen via bovenstaande contactgegevens of via ons contactfurmulier op deze site.© Spectrasens B.V. I Tel.:+31-(0)165-713028
Back
Next