Viscositeit Lage viscositeit adpater-Fungilab Viscositeit-Evo-serie
Viscositeit bepaling van kleine monstervolumes
Temperatuur gestuurde viscositeit bepaling
Zeer nauwkeurige lage viscositeit bepaling (LCP)
Viscositeit bepaling van pasteuze producten (Heldal)
Slechts 8 tot 13ml sample volume nodig
Leverbaar met temp sensor PT-100 en temp mantel
Leverbaar zonder temp mantel
Adapter voor meerdere visocisiteitsmeters waaronder Brookfield
Makkelijk te reinigen
Info binnenkort beschibaar
Fungilab houdt zich sinds 1984 bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van viscositeitsmeters voor het meten van de stroperigheid van producten. De focus heeft altijd gelegen op R&D om zo een kwalitatief zeer hoogwaardig product in de markt te zetten waar de gebruikers van Fungilab instrumenten dagelijks hun voordeel in kunnen halen. Fungilab biedt de dag van vandaag een zeer compleet assortiment aan viscositeitsmeters. Een fijnmazig dealernetwerk zorgt ervoor dat in meer dan 130 landen deze apparatuur al succesvol gebruikt en ondersteund wordt. Fungilab zelf is ISO en CE gecertificeerd.


Model: LCP of LCP/B (zonder temp mantel)

Artikel codes en omschrijving

V12013N Low Viscosity sample adapter met temp mantel
V12013BN Low Viscosityl sample adapter zonder temp mantel

V12800N Speciale spindel voor LCP adapter voor Regular viscositeit meters 5 - 21,333 cP en voor Low Viscositeit meters 1 tot 2000cP
Lage Viscositeits adapter

Deze lage viscositeits adapter werkt met kleine monstervolumes en bestaat uit een cylindrische cel waardoor onder zeer nauwkeurige reologische condities de viscositeit bepaald kan worden van zeer kleine monstervolumes. De LCP low viscosity adapter is leverbaar met en zonder temperatuur mantel. Indien de temepratuurmantel versie gebruikt wordt dan meet een PT-100 element zeer nauwkeurig de temperatuur. De gemeten waarde wordt weergegeven op het scherm va nde viscositeitsmeter. De meetkamer en de speciale APM spindels zijn vervaardigd uit RVS. De  temperatuur kan ingesteld worden tussen -10 en +100C. Voor de LCP is een speciale spindel nodig.

Levelogger
Toepassingen
FUNCTIES
Geproduceerd door: Fungilab
© Spectrasens B.V. I Tel.:+31-(0)165-713028
Back
Next