Viscositeit-Viscolead-serie-Fungilab Viscositeit-Viscolead-serie

contact@spectrasens.com Dorpsstraat 118 NL-4711 EL St. Willebrord T.: +31-1657 13028 F.:+31-165 713027
SpectrasensLogo
©2014 Spectrasens BV
Thursday, September 17, 2015
Ori heeft een uiterst handige multi-paramter oplossing voor waterkwaliteit parameters zoals voor het meten van pH, Redox, Temp, Geleidendheid, CO2 en meer. Zeer moduliar in ATEX zone 1 als gewone uitvoering leverbaar.

Thursday, July 03, 2014
Aqualabo introduceert de nieuwste RS485 waterkwaliteit sensor type CTZN. Een inductieve geleidbaarheid temperatuur sensor met RS485 interface en open protocol voor direct integratie in uw meetnet, PLC sturing, eigen loggers.

Wednesday, August 13, 2014
Solinst introduceert bluetooth uitlezing voor de levelogger familie. Per direct leverbaar via de Leveloader app en interface.

Wednesday, September 03, 2014
Fungilab zet nieuwe standaard in rotatie viscositeitmeting. FSP drive en standaard Wifi interface in combinatie met een full color TFT scherm en Full touch toetsenbord zodat het scherm nooit onder product komt te zitten. Per direct leverbaar en nu 1 week op proef te testen.

Thursday, September 04, 2014
Aqualabo group introduceert de Photopod voor Odeon. Uitbreiding die tot 50 extra paramters kan meten voor de Odeon handmeters.

Monday, October 13, 2014
Solinst geeft antwoord. Vele relaties vroegen toelichting over de juiste werking van een 407 balg pomp. Om aa ndeze vraag zo goed mogelijk antwoord te geven heeft Solinst nu een video animatie ter beschikkinggesteld op het Solinst You tube kanaal. Op de pagina binnen deze site linken wij rechtstreeks naar deze film zodat u niet zelf moet gaan zoeken.

Monday, November 24, 2014
Ponsel Mesure van de Aqualabogroup heeft nu ook een titaan Optische zuurstofsensor in het assortiment. Na het succes van de RVS sensor is nu ook de titaan versie leverbaar voor agresievere milieu's of langduringe zoutwater toepassingen.

Monday, January 05, 2015
Flowcup Calibratie olie nodig? Vraag ons assortiment aan. Compleet voor alle typen flowcups in 500ml. verpakking. Deze olie heeft certificaten naar zowel ISO 17025 / ISO Guide 34. En is gevalideerd bij zowel 20 als 25 graden C door UKAS. Gestest conform ASTM D 2162 en Densiteit in g/mL in overeenkomst met ASTM D 1480. Kinematische (cSt), Dynamische Viscositeit (mPa•s) & Densiteit (g/mL) voor alle temperaturen.


Tuesday, January 13, 2015
Met de 425 discrete interval sampler is het nu mogelijk om vanuit een specifieke diepte een hoog kwaliteit grondwaterstaal te nemen zonder de noodzaak van spoelen. Op de productpagina hebben wij bij downloads een technisch schrijven toegevoegd waarop dit verder wordt besproken.

Nieuwsbrief

INDUSTRIEEN

Water en Afvalwater
Milieu
Chemie en petrochemie
Olie en gas
Bouw Industrie
Voeding en drank
Farmacie (bio)
Cosmetica
Proces engineering
Geo Engineering
FUNCTIES


De gehele Viscolead serie bezit de volgende basis functionaliteit:
Weergegeven data:
Ingestelde snelheid:r.p.m.
Ingestelde spindel:SP
Viscositeit: cP (mPas)
Percentage van vol bereik: %
Relatieve en absolute viscoisteit
Unit converter van SI naar CGS
Auto test met alarm en visuele weergave
Gebruiker kalibratie
10 talig menu waaronder Nederlands

Spindels:
Alle Spindels zijn standaard AISI316 met nummer en letter gemarkeerd voor eenvoudige herkenning.

L Range: Wordt standaard met 4 spindels uitgeleverd
R Range: Wordt standaard met 6 spindels uitgeleverd
H Range: Wordt standaard met 6 spindels uitgeleverd

Alle viscositeitsmeters worden uitgeleverd in met Spindelrack en spindel beschermer en 2 jaar garantie.


Instrumenten werken conform de volgende standaarden: BS: 6075, 5350 , ISO: 2555, 1652
ASTM: 115, 789, 1076, 1084, 1286, 1417, 1439, 1638, 1824, 2196, 2336, 2364, 2393, 2556, 2669, 2849, 2983, 2994, 3232, 3236, 3716.
Over Fungilab

Fungilab houdt zich sinds 1984 bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van viscositeitsmeters voor het meten van de stroperigheid van producten. De focus heeft altijd gelegen op R&D om zo een kwalitatief zeer hoogwaardig product in de markt te zetten waar de gebruikers van Fungilab instrumenten dagelijks hun voordeel in kunnen halen. Fungilab biedt de dag van vandaag een zeer compleet assortiment aan viscositeitsmeters. Een fijnmazig dealernetwerk zorgt ervoor dat in meer dan 130 landen deze apparatuur al succesvol gebruikt en ondersteund wordt. Fungilab zelf is ISO en CE gecertificeerd.

Viscopad serie viscositeitsmeters

Met de Viscopad serie viscositeit serie zet Fungilab een reeks viscositeitsmeters in de markt die zeer breed inzetbaar zijn voor nagenoeg alle toepassingen. Een aantal innovatieve productkenmerken zijn de Touchscherm kleur interface, de USB interface, Wifi interface en lan interface. De meters zijn leverbaar in Low, Regular en High viscositeit. Dankzij dit grootte productassortiment in combinatie met de geboden functies en kwaliteit is deze serie zeer breed inzetbaar. Eenvoudige QC checks tot veeleisende toepassing het kan allemaal met de viscopad.
Geproduceerd door: Fungilab
Model: Viscopade viscositeitsmeters
Specificaties worden bijgewerkt kom later terug voor details
Viscopad
Viscopad
Back
Next
Viscolead-Evo-Viscometer
Viscopad-Viscometer
Viscositeit meter -Evo serie
Viscositeit meter -Viscopad serie
Uit de Evo viscositeit serie leveren wij een compleet programma van lage - midden als hoge viscositeitsbereiken. De meters zijn top-of-the-edge uitgevoerd met een zeer hoog kwaliteits concept. Atractieve prijsstelling. Intuitieve USB inerface en softtough ketyboard gecombineers met grafische LCD displays. De productlijn als u op zoek bent naar top-prestatie viscositeitsmeter in de beste kwaliteit.
Dipmeters
Allernieuwste concept op viscositeitsmeter gebied de Viscopad serie gebruik een touchscreen interface gecombineerd met Wifi, Lan ondersteuning. U kunt uw eigen routines en applicaties maken en er knoppen voor op het display setten. Zeer intuitief in gebruik en zonder meer zeer gebruikersvriendelijk
Dipmeters
Viscositeit meter - Master serie
Expert-Smart-Viscometer
Uit de master viscositeit serie leveren wij een compleet programma van lage - midden als hoge viscositeitsbereiken. De meters zijn uiterst kwalitatief gebouwd voor een zeer competitieve prijsstelling. Intuitieve USB inerface en softtouch ketyboard gecombineers met grafische displays. Een uiterst complete en sterke productlijn.
Dipmeters
ASTM Flowcup
Lage viscositeit
Lage viscositeit spindelset
Kalibratieolie voor viscositeitmeters
Viscositeitsmeter accessoires
Viscositeitsmeter Spindels
Viscositeits kalibratie olie
DIN Flowcup
DIN en ASTM Viscositeits Flowcups
Dipmeters
Dipmeters
Dipmeters
Dipmeters
Compatible met alle Viscositeitsmeters van Brookfield en Fungilab leveren wij een uiterst compete lijn aan ultra lage viscositeitsadapters, kleine monster adpaters, Heldal adapters. Kijk verder via deze link naar de product details.
Compatible met alle Viscositeitsmeters van Brookfield en Fungilab leveren wij een uiterst compete lijn aan spindels. Standaard leveren wij RVS spindels met haakje oogje maar ook Push press release spindels en normale schroef spindels.  Kijk verder via deze link naar de product details.
Spectrasens levert zowel DIN als ASTM Flowcups. Een uiters compleet programma. Kijk via deze link naar het assortimetn wat wij in ons programma voeren.
Kalibratie olie voor rotatie viscositeitsmeters op basis van siliconen maar ook kalibratie olie voor flowcups. Wij leveren uit ons programma een zeer grote range degelijke kalibraitestandaarden
Levelogger
Product details worden weldra toegevoegd
TOEPASSINGEN
Rotatie viscositeit meting- ViscoPad serie van Fungilab
Viscopad_Viscositeit

Laboratorium viscositeit bepaling
Procesmeting van viscositeit
Stroperigheid van producten bepalen
Kleine volume viscositeitsbepaling
Rheometrische tests op vloeistoffen
Temperatuur gestuurde viscositeitsmetingen