Zuurtof - EGV - Troebelheid - pH - Redox - Temperatuur handmeters Odeon
Odeon-O2-Temp
De Odeon handmeters zijn uierst compleet en degelijk. De digitale ODEON instrumenten combineren de veelzijdigheid en eenvoud in gebruik eenvoud in aflezen in een draagbare unit. Robuust, betrouwbaar en IP-67 waterproof. Een zeer uitgebreide ingebouwde logger biedt uitkomst voor alle applicaties.
Leverbaar in enkele parameter uitvoering of in mutli-paramter uitvoering
multilevel
Odeon-Tripod-Temp
Photopod Handmeter Odeon
Photopod
De Photopod is een klik aan klik af module op de ingang van de Odeon handmeter. Dankzij deze module kunt u nu tot 50 parameters extra meten aangaande waterkwaliteit. Zeer eenvoudig in gebruik. Toe te passen in het veld zowel als op het lab. Wegsturen van analysemonsters is nu niet meer nodig. U analyseert ze zelf in een handomdraait met deze module
multilevel
 

Multi paramter M Log
Zuurtof - EGV - pH - Redox - Temperatuur handmeters loggers GPRS Mlog serie
De MLOG meters zijn uierst compleet en robuust, betrouwbaar en IP-67 waterproof. Een zeer uitgebreide ingebouwde logger biedt uitkomst voor alle applicaties en optionele GPRS communicatie pushed de data naar uw server.
Leverbaar in enkele parameter uitvoering of in mutli-paramter uitvoering ook voor analoge sensor ingangen.
multilevel
EGV - pH - Redox - Temperatuur handmeters loggers via mobiel of tablet
I-Link Buetooth
De iLink serie biedt zeer eenvoudige integratie van sensortechniek met IPhone en Android telefoons of tablets of PC's. Deze logger met bluetooth werk samen met ISM Mettler Toledo sensoren.
multilevel
© Spectrasens B.V. I Tel.:+31-(0)165-713028