Spectrasens is de leverancier voor Aqualabo en Ori, UIT in de Benelux voor pH, Redox, Geleidbaarheid, Zoutgehalte,Troebelheid, Opgeloste zuurstof sensoren, overstort sensoren, multiparameter sensoren, RS-485 sensoren, velduitleesunits, vaste meetunits. De oplossingen zijn zeer compleet. Van eenvoudige veldmeters, intuitieve netwerksensoren tot telemetrische oplossingen met eigen stroomvoorziening alle oplossingen zijn beproefd en aanwezig. Informeer gerust naar de mogeijkheden. De toepassingen zijn zowel in milieutechisch aspect als proces toepassing als in drinkwater of vuile afvalwaterstromen.
Water kwaliteit instrumentatie

Spectrasens is een toonaangevende deskundige op monitoring van de waterkwaliteit en biedt een uitgebreid assortiment voor monitoring van de waterkwaliteit waaronder enkele parameter sensoren, multiparameter sondes, waterkwaliteit meters, online analyzers en een scala aan water monstername-apparatuur. We kunnen de meeste parameters, waaronder waterstand, troebelheid, TSS (Total Suspended Solids), opgeloste zuurstof, geleidbaarheid, pH, ORP / Redox, temperatuur, nitraat, chloride, tryptofaan, ammonium, CDOM, chlorofyl, chloor en nog veel meer meten ... .
Ons assortiment van multiparameter waterkwaliteit meters en niveau sensoren van onder meer Ponsel, Umwelt Ingenieur Technik, Solinst, BM Tecnologi lbieden de mogelijkheid om een ​​uitgebreid monitoring pakket voor al het grondwater, rivier-en oppervlaktewater toepassingenen te bieden. Ons assortiment van Solinst, Ori en Pol-Eko apperatura water monstername-apparatuur bieden draagbare en permanente, composiet of discrete automatische watermonsternemers en afvalwater samplers. De samplers kunnen vanaf afstand worden bediend met behulp van onze real-time draadloze telemetrie systemen.
Water kwaliteit meters

Spectrasens is leverancier van de Odeon range uit het fabricaat Ponsel van de Aqualabo groep. Deskundig op monitoring van de waterkwaliteit biedt het assortiment handheld meters voor het meten van opgeloste zuurstof (laatste technologie, optische zuurstof), pH, ORP REDOX, elektrische conducitviteit, temperatuur, troebelheid, Ion electordes, ammonium, nitraat, chloride en veel meer. De meters zijn waterproof, robuust en uiterst modulair.
De Odeon handmeters zijn uierst compleet en degelijk. De digitale ODEON instrumenten combineren de veelzijdigheid en eenvoud in gebruik eenvoud in aflezen in een draagbare unit. Robuust, betrouwbaar en IP-67 waterproof. Een zeer uitgebreide ingebouwde logger biedt uitkomst voor alle applicaties.
Handmeters met logger
Netwerksensoren met RS485 interface
O2 sensor
Een groot assortiment van de allernieuwste RS-485/SDI12 sensoren met open protocol. Ideaal voor integratie in eigen netwerken waarbij geen lokale uitlezing nodig is maar waar de meetwaarden in PLC of hogergelegen portalen wordt verwerkt. Leverbaar in optische O2, pH - Redox Troebelheid, Geleidbaarheid en meer.
Dipmeters
Multi parameter sondes
MLOG
M-Log multi tool voor waterkwaliteit monitoring. Zeer moduliar opgebouwd en zowel autonoom als mobiel inzetbaar. Deze M-log is leverbaar als explosieveilige zone 1 meter.
Levelogger
Transmitter oplossingen
Acteon open
Solinst drive-point peilbuis filters met scherm leveren snel te installeren beilbuis bemonstering. Voor korte of lange termijn bemonstering.De punten worden vaak via een manuele hamer geplaatst. Geschikt voor grondwater, bodem en gas bemonstering
Levelogger
Levelogger
Photopod Handmeter Odeon
Photopod
De Photopod is een klik aan klik af module op de ingang van de Odeon handmeter. Dankzij deze module kunt u nu tot 50 parameters extra meten aangaande waterkwaliteit. Zeer eenvoudig in gebruik. Toe te passen in het veld zowel als op het lab. Wegsturen van analysemonsters is nu niet meer nodig. U analyseert ze zelf in een handomdraait met deze module
multilevel
Smartphone -Tablet meters
Tripod
M-Log multi tool voor waterkwaliteit monitoring. Zeer moduliar opgebouwd en zowel autonoom als mobiel inzetbaar. Deze M-log is leverbaar als explosieveilige zone 1 meter.
Levelogger

© Spectrasens B.V. I Tel.:+31-(0)165-713028