Over Spectrasens

Over Spectrasens

Spectrasens is een multidisciplinair instrumentatie bedrijf, opgericht in 2011.

Wij verstrekken specialistische expertise om zo technologische uitdagingen van onze relaties mee op te lossen. 

Onze relaties bevinden zich over een groot bereik van verschillende industrieën. Wij richten ons specifiek op het werk in het water en vloeistoffen en willen zo mede milieu-en industriële sector vraagstukken aanpakken. 

Bij Spectrasens, erkennen we dat onze relaties opereren in een steeds globaler wordende markt waar de concurrentie, technologie, expertise, customer service en kosteneffectiviteit zeer belangrijkste indicatoren zijn waarop beslissingen worden genomen voor een succesvolle business development. Spectrasens voldoet aan al deze eisen door middel van een hoge kwaliteit service tegen gebudgetteerde kosten. Onze ervaring wordt gecombineerd met de nieuwste beschikbare technologie, uitgebreide training en ervaring om absolute klanttevredenheid te garanderen. Onze relaties zijn zeer tevreden over de diensten die wij leveren. Dit is te danken aan unieke instrumentatie en ervaring voor moeilijke toepassingen in combinatie met de constante zorg die wij hiervoor bieden.

Onze Waardering

Respons tijd81%
Klant tevredenheid94%
Service en naverkoop90%
divider-hlines.png
divider-hlines.png

Spectrasens gegevens

Bank details
ING Bank Etten Leur IBAN NL37INGB0005219118

Onze Leveranciers


  • Pol-Eko
    Pol-Eko produceert in een hipper modern fabriek te Polen een uitgebreid programma aan laboratorium koelers, vriezers, broedstoven, klimaatkasten. Zeer compleet tegen goede condities en een complete dienst naverkoop.
  • Ori
    Gestart met het bouwen van EX zone monsternamekasten maar nu ook reeds lang actief met intuïtieve pH, zuurstof, EGV sensoren en loggers.

Wordt klant bij Spectrasens en ervaar onze producten!

© 2018 Spectrasens.com. Alle rechten voorbehouden. Designed By Tom Rottiers

Downloads